Palvelumme

Suunnittelutyö

Kun vesipisteen, suihkun ja kylpyhuonekalusteiden sijainti on tarkkaan mietitty, sopivaa valaistusta unohtamatta, kylpyhuone on toimiva. Olemme ajanhermolla tämän päivän materiaalivalinnoissa, ja autamme tarvittaessa.

Vesieristykset

Hoidamme kaikki vesieritykseen liittyvät toimenpiteet. Yrityksellämme on VTT:n myöntämä sertifikaatti, mikä takaa luotettavan vesierityksen asiakkaillemme. Vesieriste kannattaa tehdä kerralla oikein.Tasoitustyöt

Teemme tarvittaessa purkutyöt ja seinien ja lattian tasoitustyöt.

 

Laatoitustyöt

Teemme huolelliset laatoitustyöt niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiin. Helppohoitoisuutensa ja kestävyytensä vuoksi laatta on ihanteellinen valinta myös muuallekin kodin pintoihin. Hoidamme myös erikoislaatoitukset vaativimpiinkin kohteisiin.

Erikoispinnoitukset

Mikrosementti on trendikäs nykyajan joustava viimeistelymateriaali, joka soveltuu seinälle, lattiaan, kattoon ja sekä kosteisiin, että kuiviin tiloihin. Yksi syy mikrosementin suosioon on myös se, että se voidaan levittää esimerkiksi vanhojen laattojen päälle. 

Saunan paneloinnit

Hyvin suunnitellut saunatilat kestävät katsetta että käyttöä. Teemme myös tilamuunnoksia, jotta kylpyhuoneesta ja saunasta saadaan mahdollisimman toimivat.


Huoneistoremontit

Palveluihimme kuuluu myös huoneistoremontit, kalusteasennukset sekä lattiaremontit pienemmistä maalaus- ja tapetointitöistä alkaen.